## **GENERAL SYNOD: July 2020**

## **Timetable**

Saturday 11 July	
10.30 am – 12.45 pm	
10.30 am – 10.45 am 15 mins	Opening worship Introduction and welcomes
10.45 am – 11.30 am 45 mins	Presidential Address
11.30 am – 11.45 am 15 mins	Pause for reflection
*11.45 am – 12.45 pm 60 mins	Question Time part one
1.30 pm – 4.30 pm	
1.30 pm – 2.45 pm 75 mins	Response to Covid-19: Presentation followed by Questions
*2.45 pm – 3.00 pm 15 mins	BREAK
3.00 pm – 4.00 pm 60 mins	Question Time part two
4.00 pm – 4.15 pm 15 mins	Reflections and/or Scriptural thought
4.15 pm – 4.30 pm 15 mins	Closing worship
*4.30 pm	Close of Business

<sup>\*</sup> not later than

Please note that all timings are indicative unless marked with an asterisk

Deadline for receipt of questions for the formal Question Time: 1200 hrs Tuesday 30 June 2020